روابط عمومی
1402/7/25 سه‌شنبه
جشنواره غذای سالم
جشنواره غذای سالم در روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

.


جشنواره «غذای سالم» در گناوه برگزار شد
جشنواره «غذای سالم» در گناوه برگزار شد
گناوه- جشنواره «غذای سالم» به مناسبت روز جهانی غذا با حضور تعدادی از دانشجویان شهرستان گناوه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه ظهر دوشنبه در این جشنواره اظهار داشت: ۲۴ مهرماه روز جهانی غذا اشاره به غذا و اهمیت غذا برای آینده بشر و تولید آن به تعداد مناسب و کیفیت برای تمامی ساکنین زمین با حمایت از کشاورزی اشاره دارد.
اسماً حسن زاده افزود: غذا مانند آب و هوا پشتوانه زندگی بشر است و بدون آن قادر به ادامه زندگی نیستیم و متأسفانه طبق آمارها بیش هشتصد میلیون نفر در جهان هنوز غذای کافی و سالم برای خوردن ندارند.
جشنواره غذای سالم با هدف ترویج غذای سالم با محوریت غذاهای بومی و محلی، ایجاد نشاط و شادابی در دانشگاه پیام نور گناوه برگزار شد.
جشنواره «غذای سالم » در گناوه برگزار شد
در این جشنواره معیارهایی از جمله کم نمک بودن، کم روغن بودن، استفاده از روش‌های پخت به صورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروه‌های اصلی غذایی مد نظر قرار گرفت.
در پایان این جشنواره داوران غذاهای ارائه شده را مورد داوری قرار دادند و سه غذای برتر را انتخاب کردند.
طبق نظر داوران این جشنواره، نرگس رستگار، آمنه ملک زاده و زهرا گرجی نفرات اول تا سوم این جشنواره غذایی برگزیده شدند.
 

 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر