1402/11/23 دوشنبه
امام جمعه گناوه: پیشرفت‌های علمی کشور از برکات انقلاب است

امام جمعه گناوه: پیشرفت‌های علمی کشور از برکات انقلاب است

گناوه - ایرنا - امام جمعه گناوه گفت: پیشرفت و موفقیت‌های کشور در حوزه‌ علم و دانش از برکات انقلاب شکوهمند اسلامی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، "حجت الاسلام سیدعبدالهادی رکنی حسینی" روز پنجشنبه در آیین جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور این شهرستان اظهار کرد: هم اینک در المپیادهای ریاضی و فیزیک جزو کشورهای برتر هستیم که به برکت نظام اسلامی بوده است.
وی گفت: به برکت انقلاب اسلامی زیرساخت‌های لازم برای فراگیری علم و دانش فراهم شده و درصد باسوادی در کشور رشد فزاینده ای یافته است.
وی افزود: در این شهرستان تا قبل از انقلاب،اندک فضای آموزشی و تنها پنج کلاس وجود داشت اما اکنون دارای سه دانشگاه شده است.
امام جمعه گناوه بیان کرد: باید دستاوردهای انقلاب از جمله در حوزه پیشرفت در تولیدات علمی بیان شود.
وی با گرامیداشت عید مبعث ادامه داد: بزرگ‌ترین عید بشریت ، مبعث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) امسال تقارن با دهه مبارک فجر پیدا کرده است.

وی گفت: باتوجه به اینکه وجه تمایز انسان با سایر موجودات عقل ، بیان و قوه ناطقه او است، فلسفه بعثت انبیای الهی، دستیابی انسان به قلم و بیان بوده است.
رکنی حسینی افزود: علم تنها چیزی است که هیچ محدودیت زمانی و مکانی ندارد.
امام جمعه گناوه گفت: دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی باید در جامعه مثمرثمر و ایفای نقش کنند و اگر فکر کنند.
وی تصریح کرد: باتوجه به درپیش بودن ۲ رویداد مهم راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات یازدهم اسفند، دانشجویان نقش مهمی در این عرصه داشته باشند و مردم را تشویق و ترغیب به پای صندوق‌های رای کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور گناوه اظهار کرد: مفتخریم در روز مبعث و دهه مبارک فجر این برنامه برگزار شده است.
مجید قربانی " گفت: راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن و انتخابات یازدهم اسفند ۲ رویداد مهم پیش رو است که بنا به تاکید رهبرمعظم انقلاب باید مشارکت حداکثری داشته باشیم.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای سه دانشگاه شامل پیام نور، آزاد اسلامی و علمی و کاربردی است